PSV heeft het Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De Eindhovenaren bleken te sterk voor de topteams uit Zweden, Denemarken en Finland.
Volledig scherm
PSV heeft het Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De Eindhovenaren bleken te sterk voor de topteams uit Zweden, Denemarken en Finland. © DreamHack Sports Games

PSV wint Fifa-toernooi Nordic Masters 2021

Dennis Verhoeven en Ali Riza Aygün hebben namens PSV het internationale Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De esporters van de voetbalclub uit Eindhoven namen het op tegen teams uit Denemarken, Finland en Zweden. Naast de titel nemen de winnaars ook 10.000 dollar aan prijzengeld mee naar huis.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.