Red Bull organiseert voor het tweede jaar op rij Red Bull Flick, een uniek 2-tegen-2 Counter-Strike: Global Offensive-toernooi.
Volledig scherm
Red Bull organiseert voor het tweede jaar op rij Red Bull Flick, een uniek 2-tegen-2 Counter-Strike: Global Offensive-toernooi. © Red Bull

Red Bull organiseert wederom uniek esportstoernooi in Counter-Strike

Red Bull organiseert voor het tweede jaar op rij Red Bull Flick, een 2-tegen-2-toernooi rond het populaire schietspel Counter Strike: Global Offensive (CS:GO). Hoewel de vorige editie een nationale competitie was, doen er nu 35 landen waaronder Nederland mee aan de wedstrijd met een prijzenpot van 50.000 euro.

 1. Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf dat valsspeelsoftware verkocht opgedoekt. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. Veekay na historische winst klaar voor revanche Indy 500
  Play

  Veekay na histori­sche winst klaar voor revanche Indy 500

 2. Doelman Alisson na cruciale kopgoal: 'Ik hoop dat mijn vader vanuit de hemel meekijkt'
  Play

  Doelman Alisson na cruciale kopgoal: 'Ik hoop dat mijn vader vanuit de hemel meekijkt'