Het treffen tussen PSV Esports en Echo Zulu in de Dutch League is erg belangrijk voor de verdeling van de play-offplekken aan het einde van het seizoen.
Volledig scherm
Het treffen tussen PSV Esports en Echo Zulu in de Dutch League is erg belangrijk voor de verdeling van de play-offplekken aan het einde van het seizoen. © META

Tweede helft Dutch League start, nog niemand is zeker van play-offs

Dutch LeagueHet tweede deel van het lenteseizoen van de Nederlandse League of Legends-competitie Dutch League begint vanavond. Ondanks een ongeslagen koploper en een team zonder overwinningen is nog niemand zeker van zijn plek óf kansloos voor de play-offs.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Thijs Zonneveld: 'Wat Van der Poel vandaag deed, slaat nergens op'
  Play

  Thijs Zonneveld: 'Wat Van der Poel vandaag deed, slaat nergens op'

 2. Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'
  Play

  Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'