Uitschakeling in Dutch League dreigt voor Echo Zulu na technische problemen

Dutch LeagueHet wordt voor Echo Zulu een lastig verhaal om de play-offs van de Dutch League te bereiken. Het League of Legends-team verloor gisteravond twee keer, onder andere door technische problemen, en bungelt onderaan de ranglijst.

Voorafgaand aan de zesde speelronde van de Nederlandse League of Legends-competitie was al duidelijk dat Echo Zulu het zwaar zou krijgen. Met slechts één overwinning uit vijf wedstrijden was de top 4 flink uit zicht. De twee verliespartijen tegen Team THRLL en Defusekids gisteravond vergroten de problemen van Echo Zulu.

In de verloren wedstrijd tegen Team THRLL stond Echo Zulu aanvankelijk op voorsprong en leek de winst binnen handbereik. Jungler Dommy had echter technische problemen waardoor zijn pc een aantal keer vastliep. Na een aantal pauzes besloot de organisatie van de Dutch League dat Echo Zulu verder moest spelen met 4 spelers óf moest opgeven. Het grootste deel speelde het team zonder Dommy en uiteindelijk werd er verloren.

Ook Defusekids was uiteindelijk te sterk, waardoor Echo Zulu nu stijf onderaan de ranglijst staat. Enkel de vier bovenste teams strijden aan het einde van het seizoen om de titel en met nog drie wedstrijden te gaan lijkt dat voor Echo Zulu niet meer haalbaar.

Uitslagen Dutch League 25 februari

Echo Zulu - Team THRLL 0-1
PSV Esports - mCon esports 1-0
Echo Zulu - Defusekids 0-1
PSV Esports - Dynasty 1-0

Tussenstand Dutch League

1. PSV Esports (7-0)
2. Dynasty (4-3)
2. Defusekids (4-3)
4. mCon esports (3-5)
4. Team THRLL (3-5)
6. Echo Zulu (1-6)

Echo Zulu verloor, onder andere door technische problemen, van Team THRLL in de Dutch League.
Volledig scherm
Echo Zulu verloor, onder andere door technische problemen, van Team THRLL in de Dutch League. © META