De game F1 2020 is vandaag officiëel uitgebracht. Ook is er een documentaire gemaakt die het proces in beeld brengt hoe het circuit van Zandvoort in de game terecht is gekomen.
Volledig scherm
De game F1 2020 is vandaag officiëel uitgebracht. Ook is er een documentaire gemaakt die het proces in beeld brengt hoe het circuit van Zandvoort in de game terecht is gekomen. © F1 2020 / Codemasters

Zo is het circuit van Zandvoort in de game F1 2020 virtueel nagemaakt

Vandaag is de game F1 2020 officieel uitgekomen, met als hoogtepunten het Nederlandse commentaar van Olav Mol én de mogelijkheid om op het gloednieuwe circuit van Zandvoort te rijden. Ontwikkelaar Codemasters geeft een kijkje achter de schermen hoe dit tot stand is gekomen.

  1. Eerste offline gametoernooi in Nederland sinds coronacrisis heeft prijzenpot van 1500 euro

    Eerste offline gametoer­nooi in Nederland sinds coronacri­sis heeft prijzenpot van 1500 euro

    De Esports Engineers organiseren op 18 juli een Call of Duty Warzone-toernooi in Den Helder onder de naam Double Shot League 2020. Het is het eerste offline gaming event sinds de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn versoepeld. Naast het toernooi is er op deze dag ook de mogelijkheid om naar sprekers te luisteren, influencers te ontmoeten en is het hele toernooi te volgen via een livestream.