De sfeer bij Hkiki is leuk en de mezze fantastisch, maar de bediening heeft weinig kennis over de gerechten
GOUDEN POLLEPELBij Hkiki in het Park serveren ze de moderne Turkse keuken en dat doen ze goed. Versgebakken brood, heerlijke mezze en zelfgemaakte crème brûlée dat dan weer niet zo Turks is.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
PREMIUMgouden pollepel
Een knoeperd van een malse zeebaars, maar van het Verre Oosten In den Boekenkast blijft weinig over
In den Boekenkast is een levendige plek waar de Capellenaren zich thuis voelen. Een saloonachtig sfeertje met jazzy tonen, maar eten en bediening kunnen op sommige punten echt beter. -
Gaat Fred Mustert Rotterdam een restaurant met drie Michelinsterren bezorgen?
Hij durft het nog net niet hardop te zeggen, maar uit alles blijkt dat de Rotterdamse tweesterren-chef Fred Mustert (58) er klaar voor is: de felbegeerde derde Michelinster. Zijn zaak is net verhuisd naar een toplocatie in hartje Rotterdam, aan de voet van een luxe wolkenkrabber. ,,Ik wil nog één keer knallen.” -
PREMIUM
Deze sterrenzaak verhuist naar nieuwe plek in hartje Rotterdam: ‘Het is toch net alsof je in New York bent?’
De Rotterdamse topchef Fred Mustert (58) laat zich niet leiden door allerlei crises. Hij wil doorgroeien, en daarom verhuist zijn tweesterrenrestaurant Fred naar een gloednieuw pand met internationale allure op de begane grond van de Terraced Tower aan de Boompjes. ,,Zie alleen al die marmeren trap bij de hoofdingang.” -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje.
-
PREMIUMgouden pollepel
De risotto mist romigheid, de burrata is opperbest: net als de stemming bij La Bella Rosa
Zin in Italië? Ga naar La Bella Rosa, gerund door een Italiaanse familie in Schiedam. Simpel, gezellig en behoorlijk goed. -
-
-
PREMIUM8
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit. -
PREMIUM
Ganzen: plaagdier of prima alternatief voor de kerstkalkoen? ‘Mooier vlees kun je niet krijgen’
Bij Villa Augustus in Dordrecht stonden ze afgelopen herfst al op de kaart: Hoeksche ganzen. En zelfs televisiekok Jamie Oliver promoot de dieren als prima alternatief voor de kerstkalkoen. Kunnen lokale boeren en jagers misschien nog een centje verdienen aan wat zij eerder als plaagdieren zagen?