1. Klein maar fijn theaterprogramma Nieuwe Nobelaer

  Klein maar fijn theaterpro­gram­ma Nieuwe Nobelaer

  ETTEN-LEUR - Vanwege de verhuizing naar het nieuwe gebouw (en corona) is de programmering van Nieuwe Nobelaer Etten-Leur dit jaar anders dan anders. Maar ondanks het kleine programma is directeur Hilda Vliegenthart extra blij om de draad weer op te pakken: 24 voorstellingen, vooral muziek, musical en cabaret staan tot eind december op het programma, met een enkele bekende naam als Jandino Asporaat en Dieuwertje Blok in theatersprookje De Prins van Oranje.
 1. Uitbundige pralines voor het Bourgondische deel van het land, die rollen hier in Etten-Leur van de band
  PREMIUM
  MADE IN WEST-BRABANT

  Uitbundige pralines voor het Bourgondi­sche deel van het land, die rollen hier in Et­ten-Leur van de band

  ETTEN-LEUR - Drie oranje pralines op een schaaltje. Een leeuw van chocolade. Ook bij chocolatier-confiseur Boulanger in Etten-Leur wordt met zogeheten holfiguren ingespeeld op het EK voetbal. Die holfiguren zijn voor het bedrijf de laatste jaren steeds belangrijker geworden, legt operationeel directeur Stefan van Oosterhout uit. ,,Ze worden met de hand ingekleurd.’’
 1. Bas Logistics blijft maar groeien: volgend jaar nieuw distributiecentrum van 26.000 vierkante meter erbij
  PREMIUM

  Bas Logistics blijft maar groeien: volgend jaar nieuw distribu­tie­cen­trum van 26.000 vierkante meter erbij

  ETTEN-LEUR - Sinds de Bas Group in 2014 op de nieuwe locatie in Etten-Leur neerstreek, heeft het bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt. Voor komend jaar staat opnieuw een verdubbeling van de capaciteit op de rol: op het naastgelegen terrein aan de Parallelweg, begint binnenkort de bouw van een nieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 26.000 vierkante meter.