Een uitsnede van de meest actuele kaart op de RIVM-website. Die toont het aantal positieve tests per gemeente, per twee weken. Deze data komen uit de periode tussen 28 juli een 11 augustus.
Volledig scherm
Een uitsnede van de meest actuele kaart op de RIVM-website. Die toont het aantal positieve tests per gemeente, per twee weken. Deze data komen uit de periode tussen 28 juli een 11 augustus. © rivm.nl

Aantal positieve coronatests in Etten-Leur en Moerdijk stabiel

MOERDIJK/ETTEN-LEUR - De afgelopen twee weken zijn in de gemeenten Etten-Leur en Moerdijk niet meer coronabesmettingen geconstateerd dan in de twee weken daarvoor. Dat blijkt uit het wekelijkse overzicht dat het RIVM dinsdag publiceerde.

  1. Renners gaan los bij Vestingloop Willemstad: 'We zijn onwijs blij dat het weer kan’

    Renners gaan los bij Vesting­loop Willemstad: 'We zijn onwijs blij dat het weer kan’

    WILLEMSTAD - Het leek wel een bevrijdingsfeest in Willemstad afgelopen zondag. Hardlopers waren maar al te blij dat ze weer los konden. Geen halve marathon bij de Vestingloop, aangepaste regels maar het sfeertje was er! In totaal 1.400 deelnemers hadden zich ingeschreven. De renners gingen hijgend maar voldaan, aangemoedigd door supporters op gepaste afstand, over de finishlijn; de wandelaars deden het wat kalmer aan.