Het was voor ouders van kinderen in het Thomashuis in Etten-Leur de afgelopen maanden erg moeilijk om te gaan met de gevolgen van corona. En ook de kinderen zelf hadden het ondanks de goede zorgen zwaar.  V.l.n.r. Maudie de Keijzer en zoon Puk,  Monique en Jack Stander met dochter Eefje, eigenaar Jacques Wagtmans van het Thomashuis en Frido met zijn moeder Goedele Scheifes.
Volledig scherm
PREMIUM
Het was voor ouders van kinderen in het Thomashuis in Etten-Leur de afgelopen maanden erg moeilijk om te gaan met de gevolgen van corona. En ook de kinderen zelf hadden het ondanks de goede zorgen zwaar. V.l.n.r. Maudie de Keijzer en zoon Puk, Monique en Jack Stander met dochter Eefje, eigenaar Jacques Wagtmans van het Thomashuis en Frido met zijn moeder Goedele Scheifes. © Pix4Profs/Jan Stads

Als je kind een beperking heeft: ‘Ik kom even niet, want ik hou zoveel van je’

ETTEN-LEUR - Je kunt je kind niet knuffelen vanwege corona. Niet uitleggen waarom het binnen moet blijven en jij maanden niet op bezoek komt. En áls je dan eindelijk mag komen en je kind met wijd uitgestrekte armen op je afrent, moet je op anderhalve meter blijven. En toezien hoe een begeleider, zíj wel, jouw kind troost.