Het hangt er weer even om, wanneer het plastic afval in Etten-Leur niet meer aan huis wordt ingezameld. Het hangt van nogal wat dingen af, zoals de aanbesteding, maar gegokt wordt nu op eind dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hangt er weer even om, wanneer het plastic afval in Etten-Leur niet meer aan huis wordt ingezameld. Het hangt van nogal wat dingen af, zoals de aanbesteding, maar gegokt wordt nu op eind dit jaar. © Gerard van Offeren/Pix4Profs

Centraal inzamelen plastic afval Etten-Leur opnieuw half jaar uitgesteld

ETTEN-LEUR - Inwoners van Etten-Leur kunnen hun plastic afval, inclusief blik en drankkartons, nog een half jaartje langer aan huis af laten halen. De inzameling via centrale wijkcontainers is opnieuw met een half jaar uitgesteld.

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.