Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier Mariëlle Vink van restaurant Tilia met de eerste asperges bij Gilbert Sweep van aspergeboerderij De Santspuy in Etten Leur.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier Mariëlle Vink van restaurant Tilia met de eerste asperges bij Gilbert Sweep van aspergeboerderij De Santspuy in Etten Leur. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Eigenaars sterrenrestaurant Tilia worden ‘ingegraven’ naast de asperges

ETTEN-LEUR - Leuke tradities hou je in ere, ook al zit de tijd niet mee. Zo is het al bijna dertig jaar goede gewoonte om het aspergeseizoen in te luiden met een ludieke actie bij De Santspuy in Etten-Leur. Normaal deed Ronald Peijnenburg van restaurant De Zwaan dat, maar die verkocht vorig jaar zijn zaak aan Carlo Chantrel en Mariëlle Vink. Dus die namen het stokje vrolijk over.

  1. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
    Play

    Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

  2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
    Play

    Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie