Op de rotonde bij de Valpoort in Etten-Leur komen de fietsers niet alleen van links, maar ook van rechts. Dat is overigens op nog enkele rotondes in de gemeente het geval. De gemeente komt daarmee fietsers tegemoet die de rotonde maar voor een kwart willen nemen.
Volledig scherm
Op de rotonde bij de Valpoort in Etten-Leur komen de fietsers niet alleen van links, maar ook van rechts. Dat is overigens op nog enkele rotondes in de gemeente het geval. De gemeente komt daarmee fietsers tegemoet die de rotonde maar voor een kwart willen nemen. © Hélène Schenk

Etten-Leur brengt gevaarlijke verkeerspunten in beeld: ‘Rotonde Valpoort is er een van’

ETTEN-LEUR - Een top 10 van gevaarlijke locaties in het verkeer. De gemeente Etten-Leur werkt daar nu aan, met als doel te onderzoeken of maatregelen nodig zijn én genomen kunnen worden. Als er geld voor is, want ook dat speelt een rol. 

  1. Op stal kunnen de koeien heerlijk rusten op de waterbedden
    Boerenpraat

    Op stal kunnen de koeien heerlijk rusten op de waterbed­den

    Er is een aantal dingen waar ik blij van word op de boerderij. Eén van die dingen is grazende koeien in de wei. Echter, in het najaar komt daar een keer een einde aan, dan gaan ze weer op stal. Voor de koeien geen probleem, want in die stallen is het natuurlijk ook goed toeven. Ze krijgen het allerbeste voer, worden gemolken door een melkrobot wanneer ze zelf willen, hebben geen last van het gure weer en kunnen heerlijk uitrusten op de waterbedden.