Het Rabobankgebouwtje bij de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Inmiddels is een luifel geplaatst tegen inval van het zonlicht. Dat licht maakte het tot in het verleden lastig, zo niet onmogelijk, om te pinnen als de zon scheen.
Volledig scherm
Het Rabobankgebouwtje bij de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Inmiddels is een luifel geplaatst tegen inval van het zonlicht. Dat licht maakte het tot in het verleden lastig, zo niet onmogelijk, om te pinnen als de zon scheen. © Hélène Schenk

Etten-Leurse ouderenadviseur wint het van de zon

ETTEN-LEUR - De dagen zijn nog donker, maar in het hart van Rob van Heuveln schijnt de zon. Want na maanden soebatten heeft hij voor elkaar gekregen dat een luifel is geplaatst tegen hinderlijke inval van zonlicht op het scherm van het pinautomaat bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

 1. ‘Zoveel bewoners op één locatie besmet, dat hebben we binnen Avoord nog niet meegemaakt’

  ‘Zoveel bewoners op één locatie besmet, dat hebben we binnen Avoord nog niet meegemaakt’

  ETTEN-LEUR/ZUNDERT - Zorginstelling Avoord maakte zich in december zorgen dat bewoners besmet konden raken met corona, als zij de feestdagen bij familie thuis zouden vieren. 21 mensen werden om die reden preventief getest na familiebezoek: geen van hen had een positieve uitslag. Toch overheerst verslagenheid bij Avoord, omdat het virus de afgelopen weken tóch weer slachtoffers eiste in twee verpleeghuizen in Etten-Leur en Zundert.
 1. Dit was Nederland vandaag: maandag 18 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 18 januari

 2. Rusland zet twee Nederlandse diplomaten uit: 'Opvallend is de taal van Moskou'
  Play

  Rusland zet twee Nederland­se diplomaten uit: 'Opvallend is de taal van Moskou'