SC de Stijloren uit Etten presenteert het protocol van carnavalsseizoen met een gelikt filmpje, in het motto 'We zitte d'r bóvenop'.
Volledig scherm
SC de Stijloren uit Etten presenteert het protocol van carnavalsseizoen met een gelikt filmpje, in het motto 'We zitte d'r bóvenop'. © SC de Stijloren

Geen hoogtevrees: de Stijloren nemen motto ‘We zitte d'r bòvenop!’ letterlijk

ETTEN-LEUR - Kippenvel en een explosie aan reacties was het resultaat van het filmpje waarin de Ettense SC de Stijloren de Elfde van de Elfde inluidde. Zij namen hun motto ‘We zitte d'r bòvenop!' wel heel letterlijk. Prins Thomas III zal voor de tweede keer zijn leutvorsttaken uitvoeren. Jeugd-Prins Guustaaf heeft beslist géén hoogtevrees.

 1. ‘Boeren zijn honkvast, ze verhuizen niet zo snel’
  Boerenpraat

  ‘Boeren zijn honkvast, ze verhuizen niet zo snel’

  In onze polder wonen zo'n vijftien gezinnen. Waarvan ongeveer de helft een agrarische onderneming runt en de anderen 'gewone' burgers zijn. Als boer probeer je zo goed mogelijk je eigen zaakjes te regelen. Een enkele keer heb je hulp van derden nodig. Wat is er dan makkelijker om even de buurman te vragen? Soms om een handje te helpen, een andere keer om een trekker of een werktuig te lenen. Het is fijn als dat zomaar kan.
 1. Dit is de kerstboom die in de Tweede Kamer komt
  Play

  Dit is de kerstboom die in de Tweede Kamer komt

 2. Staat voor de rechter om veiligheid scholen
  Play

  Staat voor de rechter om veiligheid scholen