Volledig scherm
Voormalig PSV-vedette Luc Nilis (links) begon het duel in Etten-Leur op de bank naast gelegenheidscoach Robert Maaskant. © Jos Hack

Gelegenheidsteam FC De Rebellen wint van jubilerend Internos

ETTEN-LEUR - Nu de festiviteiten rond het 90-jarig bestaan zondagmiddag met een duel tussen het eerste elftal en een gelegenheidsteam (FC De Rebellen) zijn afgesloten, richt Internos het vizier weer op de toekomst. Voorzitter George Koster wil een commissie aan het werk zetten die moet bekijken wat er nodig is om een verblijf op het sportpark aan de Olympiade zo aangenaam mogelijk te maken.

,,We ontkomen er niet aan dat we tussen nu en het volgende jubileum moeten renoveren. De gebouwen staan hier al jaren. Daar moet echt iets aan gedaan worden en misschien is er nog wel meer dat we moeten aanpakken'', zei Koster die voor de aftrap van het jubileumduel nog een mooie verrassing had voor de aan Internos gerelateerde Harold van Zundert-stichting.

Cheque

De sponsors van de club boden voorzitter Peter van Zundert van de stichting die zich bekommert om jonge kinderen die één van hun ouders hebben verloren een cheque van 1000 euro aan. Later op de middag werd daar door een andere sponsor nog eens 250 euro aan toegevoegd.

Het door Robert Maaskant gecoachte team van FC De Rebellen met onder meer oud-doelman Piet Velthuizen, Royston Drenthe, Luc Nilis, Geert den Ouden, Leo Koswal en Geoffrey Prommayon, won het door Roelof Luinge geleide potje met 2-4 nadat het in de eerste elftal nog even op achterstand was gekomen.

Bank

Royston Drenthe maakte twee treffers, maar de voormalige speler van Feyenoord en Real Madrid moest het duel net als Luc Nilis wel op de bank beginnen. ,,Omdat hij een paar minuten te laat in Etten-Leur arriveerde. Ook voor deze mannen moet je soms streng zijn'', zei de gelegenheidscoach met een glimlach.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement