De Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) bereidt zich voor op de terugkeer van de leerlingen. Conciërge Bennie Wirix is er maar druk mee. Uit alle lokale zijn een deel van de tafels en stoelen verwijderd. Bij binnenkomst staat een tafel met hygiënemiddelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) bereidt zich voor op de terugkeer van de leerlingen. Conciërge Bennie Wirix is er maar druk mee. Uit alle lokale zijn een deel van de tafels en stoelen verwijderd. Bij binnenkomst staat een tafel met hygiënemiddelen. © Pix4Profs / Johan Wouters

Gesplitste klassen en eenrichtingsverkeer op de trap: scholen gaan weer open

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN/RUCPHEN - Een school is geen school, zonder leerlingen in de gangen. ,,Het is ineens maar steen, er zit geen leven in”, zegt Barbara Baelemans van het Munnikenheide College. Vanaf dinsdag verandert dat: dan mogen ook middelbare scholen weer leerlingen verwelkomen. Toch ziet het schoolleven er tot de zomervakantie nog heel anders uit.

  1. Bredanaar (20) zonder rijbewijs verlaat plek van auto-ongeval, wordt opgepakt en blijkt ‘flink onder invloed’
    met video

    Bredanaar (20) zonder rijbewijs verlaat plek van au­to-ongeval, wordt opgepakt en blijkt ‘flink onder invloed’

    BREDA - Een 20-jarige Bredanaar heeft zich zaterdagochtend flink in de nesten gewerkt. De bestuurder zonder rijbewijs kroop ‘flink onder invloed’ achter het stuur en raakte betrokken bij een eenzijdig ongeval op de J.F. Kennedylaan in Breda. Een voorbijganger en haar hond konden door weg te springen voorkomen dat ze door de auto werden aangereden. Na het ongeval ging de automobilist ervandoor.
    Breda