Mensen willen het liefst huisartsenzorg ook ‘s avonds en in het weekend zo dicht mogelijk bij huis. Als de HAP Etten-Leur volgend jaar sluit, moeten inwoners van Moerdijk, Etten-Leur, Zundert, Halderberge en Rucphen voortaan naar Breda of Roosendaal. De post Bergen op Zoom sluit in 2025.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen willen het liefst huisartsenzorg ook ‘s avonds en in het weekend zo dicht mogelijk bij huis. Als de HAP Etten-Leur volgend jaar sluit, moeten inwoners van Moerdijk, Etten-Leur, Zundert, Halderberge en Rucphen voortaan naar Breda of Roosendaal. De post Bergen op Zoom sluit in 2025. © Koen Suyk

Huisartsen akkoord met sluitingsplan huisartsenpost Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De sluiting van Huisartsenpost Etten-Leur per 1 januari 2022 is vrijwel definitief nu de huisartsen ermee akkoord zijn gegaan. 

  1. Meer wandel- en hardloopblessures sinds corona: ‘De reden? Slechte schoenen en te snel opbouwen’
    PREMIUM

    Meer wandel- en hardloop­bles­su­res sinds corona: ‘De reden? Slechte schoenen en te snel opbouwen’

    OUD GASTEL/ETTEN-LEUR - Vol frisse moed begon Gerard Raaijmakers (56) uit Oud Gastel met wandelen en hardlopen aan het begin van de pandemie, zoals veel Nederlanders dat deden. Al snel liep hij een kuitblessure op. Hij is niet de enige; fysiotherapeut Marieke van Zuilichem uit Oud Gastel en podotherapeut Rob Masseurs uit Etten-Leur merken een stijging in het aantal wandel- en hardloopblessures.