Kapsalon MooiGeknipt van Merel Otto (vooraan) zocht een manier om inkomsten te genereren en contact te houden met klanten. Er komt een online loterij, waarvoor ruim 20 andere ondernemers spulletjes hebben gesponsord. Achter haar kapsters Joy en Amy met een van de prijzen.
Volledig scherm
Kapsalon MooiGeknipt van Merel Otto (vooraan) zocht een manier om inkomsten te genereren en contact te houden met klanten. Er komt een online loterij, waarvoor ruim 20 andere ondernemers spulletjes hebben gesponsord. Achter haar kapsters Joy en Amy met een van de prijzen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kapsters houden moed erin met feel-good-loterij: ‘Niemand heeft nee gezegd’

ETTEN-LEUR - De Etten-Leurse kapster Merel Otto benaderde zo'n twintig collega-ondernemers met de vraag om haar online loterij te sponsoren. ,,Niemand heeft nee gezegd. Zo mooi. Sommige bedrijven kunnen nu doordraaien, anderen niet - maar als we elkaar blijven helpen, komen we sowieso verder dan alleen.”

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'