Volledig scherm
PREMIUM
Bij voetbalvereniging S.C. Unitas in Etten-Leur werd een Feyenoord Soccercamp gehouden. Ben Wijnstekers was een van de trainers. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kinderen trainen op de Feyenoord-manier bij het Soccer Camp in Etten-Leur: ‘Ik ga hier denk ik veel leren’

ETTEN-LEUR - Veertig enthousiast voetballende kinderen op de velden van Unitas '30. Daar organiseert Feyenoord maandag en dinsdag een tweedaags Feyenoord Soccer Camp, onder leiding van een oud-Feyenoordspeler. In dit geval Ben Wijnstekers, linksback van de club in de jaren zeventig en tachtig. 

De meeste van dit soort voetbalkampen organiseert de club rondom Rotterdam, maar een uitstapje naar Etten-Leur is niet uitzonderlijk. In 2017 streek men nog neer bij Internos. Niet om talent te scouten, of om supporters te werven. Het draait, in tegenstelling tot de NAC Soccer Camps, hier echt puur om voetbal, stelt Wijnstekers. 

  1. Half jaar celstraf voor gijzeling vrouw uit Etten-Leur

    Half jaar celstraf voor gijzeling vrouw uit Et­ten-Leur

    ETTEN-LEUR - Zwaar intimiderend heeft een 22-jarige Roosendaler zijn ex-vriendin uit Etten-Leur geruime tijd van haar vrijheid beroofd. Hij dreigde haar botten te breken en de tanden uit haar mond te slaan, als ze niet met hem mee zou gaan in zijn auto. De gijzeling komt hem te staan op een celstraf gelijk aan zijn voorlopige hechtenis: 172 dagen, waarvan 60 dagen voorwaardelijk. Ook moet hij een taakstraf verrichten van 120 uur.