De KSE nam deze week afscheid van rector Peter van Heusden. Vandaag een officieel afscheid in de aula. Daar kreeg hij van burgemeester Joyce Vermue (zijn woongemeente Zundert) te horen dat hij is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Links zijn vrouw Dymphy, rechts burgemeester van Etten-Leur Miranda de Vries.
Volledig scherm
De KSE nam deze week afscheid van rector Peter van Heusden. Vandaag een officieel afscheid in de aula. Daar kreeg hij van burgemeester Joyce Vermue (zijn woongemeente Zundert) te horen dat hij is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Links zijn vrouw Dymphy, rechts burgemeester van Etten-Leur Miranda de Vries. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Nu is Peter van Heusden écht weg: 'Zorg goed voor mijn school, en voor elkaar’

ETTEN-LEUR - ,,Wat de KSE mij heeft gegeven? Bijna alles. Mijn opleiding, mijn vrouw, vrienden. De opleiding van mijn kinderen, zelfvertrouwen, mijn loopbaan. Ik hoop alleen maar dat ik genoeg terug heb kunnen geven aan de KSE.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.