De bouw van 41 huurappartementen aan de Van Genkstraat in Etten-Leur is begonnen. Doeken rondom het bouwterrein schetsen vast een beeld van hoe het eindresultaat er volgend jaar uit moet zien.
Volledig scherm
De bouw van 41 huurappartementen aan de Van Genkstraat in Etten-Leur is begonnen. Doeken rondom het bouwterrein schetsen vast een beeld van hoe het eindresultaat er volgend jaar uit moet zien. © Alwel

Op zoek naar een huurappartement in Etten-Leur? Volgend jaar komen er tientallen bij aan de Van Genkstraat

ETTEN-LEUR - Het heeft even geduurd, maar nu wordt er dan echt gebouwd op de plek waar eerder basisschool Het Kompas stond. Aannemer Van Wijnen is deze maand begonnen met de werkzaamheden op het terrein aan de Van Genkstraat in Etten-Leur.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.