De nieuwe naam van IVN Etten-Leur e.o. sluit beter aan bij het hele werkgebied van de afdeling: het stroomgebied van de Dintel en Mark, en de (ruime) landen daaromheen.
Volledig scherm
De nieuwe naam van IVN Etten-Leur e.o. sluit beter aan bij het hele werkgebied van de afdeling: het stroomgebied van de Dintel en Mark, en de (ruime) landen daaromheen. © Pix4Profs/Jan Stads

Oude naam zat IVN-afdeling in de weg, dus komt er een nieuwe: Dintel- en Marklanden

ETTEN-LEUR /HALDERBERGE/WILLEMSTAD - De naam ‘IVN Etten-Leur en omstreken’ werkt niet, heeft het bestuur van de lokale IVN-afdeling geconcludeerd. Sterker nog: die naam werkt soms zelfs tégen de vereniging van natuurliefhebbers. ,,Want de mensen in het ‘en omstreken’, bijvoorbeeld in Halderberge, voelen zich meestal helemaal niet aangesproken.” Daarom gaat de afdeling vanaf 1 januari verder onder een andere naam: IVN Dintel- en Marklanden.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.