In juni vorig jaar ging het even mis bij een autobrand op de hoek van de Kloosterlaan en de Wilgenlaan in Etten-Leur. De brandweer bleek de brandkraan niet te kunnen vinden. (Foto ter illustratie).
Volledig scherm
In juni vorig jaar ging het even mis bij een autobrand op de hoek van de Kloosterlaan en de Wilgenlaan in Etten-Leur. De brandweer bleek de brandkraan niet te kunnen vinden. (Foto ter illustratie). © Perry Roovers/MaRicMedia

Regionale bluswatervoorziening? Het komt goed, maar het wordt wat later door corona

ETTEN-LEUR/MOERDIJK - Een toekomstbestendige regionale bluswatervoorziening? Die is er nog steeds niet. Maar geen nood, zegt de gemeente Etten-Leur: ,,De brandweer zorgt er in de tussentijd voor dat ze altijd voldoende bluswater bij de hand heeft.”

 1. Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  Winkeliers zoeken tijdens lockdown grenzen op: dicht, maar wel online verkopen

  ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Ja, als iemand een fotolijst voor een begrafenis moet hebben, voor op de kist, dan bezorgen de mensen van Photo Sprint in Etten-Leur dat natuurlijk gewoon thuis. Voor zoiets wil medewerkster Diane echt een stapje extra doen. Maar eigenlijk mag de fotozaak tijdens de corona-lockdown alleen maar pasfoto's maken. Spullen vanuit de winkel verkopen, mag niet, of het nou een fotolijst of een batterijtje is. Die dingen mogen alleen via de webshop of social media verkocht worden.
 1. Amsterdamse winkeliers bereiden zich voor op rellen
  Play

  Amsterdam­se winkeliers bereiden zich voor op rellen

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik: 'Gevoel van vrijheid'
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik: 'Gevoel van vrijheid'