Volledig scherm
PREMIUM
Zwanger zijn is voor de meeste vrouwen een mooie ervaring, maar ook eentje die ongemakken met zich meebrengt. Bekkeninstabiliteit, pijnlijke of opgezwollen voeten, vermoeidheid. Dan is het fijn als je niet te ver hoeft te lopen naar een afspraak bij de verloskundige. © Thinkstock

Ver lopen met een dikke buik? Niet meer nodig, in Etten-Leur

Voor wie hoogzwanger is, kan een korte wandeling soms al voelen als een hele onderneming. Dus kwam er vorige week een speciale parkeerplek voor zwangere vrouwen bij de praktijkruimte van Verloskundigen Etten-Leur. 

,,Zwangere vrouwen lopen soms moeizaam, kampen met bekkenklachten, of hebben bijvoorbeeld ook een peuter bij zich die ze mee moeten krijgen‘’, schetst verloskundige Nelleke den Braber. Allemaal zaken die het vervelend kunnen maken als je een paar honderd meter moet lopen naar een afspraak. En toch moeten aanstaande moeders regelmatig zo’n lange wandeling maken, naar haar praktijkruimte.

  1. Koppige paarden en een struikelende sint: BN DeStem zoekt grappige sinterklaasverhalen
    OPROEP

    Koppige paarden en een struikelen­de sint: BN DeStem zoekt grappige sinter­klaas­ver­ha­len

    Van het paard gevallen, een baard die niet op zijn plek wil blijven, een kind aangesproken met de verkeerde naam: zelfs de goedheiligman heeft weleens zijn dag niet. Heeft u een grappig verhaal over een moment waarop Sinterklaas of zijn pieten onbedoeld de mist in gingen? Over misverstanden, ongelukjes en decemberbloopers? Wij willen het graag horen, misschien komt uw verhaal dan in een artikel in BN DeStem.