De klachten van overlast rond het Cruyff Court aan de Hobodreef zijn van dusdanige aard dat het zeker nodig is nu maatregelen te nemen om de overlast te beperken, zegt de gemeente Etten-Leur.
Volledig scherm
De klachten van overlast rond het Cruyff Court aan de Hobodreef zijn van dusdanige aard dat het zeker nodig is nu maatregelen te nemen om de overlast te beperken, zegt de gemeente Etten-Leur. © Pix4Profs-Ron Magielse

‘Ziekmakend’ Cruyff Court niet verplaatst, wel maatregelen aan Hobodreef

ETTEN-LEUR - Voor de ene omwonende is het een probleempje, drie huizen verder klinkt frustratie en een deur verder is sprake van enorme, bijna ziekmakende overlast. En waar het preciés aan ligt? Feit is dat de gemeente Etten-Leur maatregelen neemt, aan de Hobodreef.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.