Prins Thomas III van Stijlorenrijk bezoekt Richard van den Broek die verkleed aan het thuiswerken is en geeft hem een fleske. De leutvorst heeft ook in dit coronajaar een behoorlijk vol programma.
Volledig scherm
Prins Thomas III van Stijlorenrijk bezoekt Richard van den Broek die verkleed aan het thuiswerken is en geeft hem een fleske. De leutvorst heeft ook in dit coronajaar een behoorlijk vol programma. © Pix4Profs-Ron Magielse

Zo beleven de Prinsen corona-carnaval: ‘Het haalt het niet bij het echte feest’

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN/STANDDAARBUITEN - Tuurlijk, de echte leutstemming is er niet dit jaar. Want ja, dat virus hè. Toch doen de leutvorsten hun best om er iets van te maken. En... Ze hebben het best druk! ,,Er staat stikveul op het programma.”

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'