De West-Brabantse woningcorporaties Thuisvester en Woonkwartier laten op 35 gebouwen zonnepanelen plaatsen. Dat vergt een investering van 2,5 miljoen euro. Huurders kunnen zich aanmelden voor energiekorting.
Volledig scherm
De West-Brabantse woningcorporaties Thuisvester en Woonkwartier laten op 35 gebouwen zonnepanelen plaatsen. Dat vergt een investering van 2,5 miljoen euro. Huurders kunnen zich aanmelden voor energiekorting. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zonnepanelen en energiekorting voor flathuurders Thuisvester en Woonkwartier

ETTEN-LEUR/MOERDIJK - Huurders die in een flat wonen, kunnen elk jaar honderd euro besparen als ze meedoen aan een zonnepanelenactie van corporaties Woonkwartier en Thuisvester.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'