Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras Fotografie


350 miljoen voor Dumfries? Bij PSV dansen ze nog niet op de tafel

Denzel Dumfries zou zo’n 12 tot 15 miljoen euro opleveren, was voor het EK de verwachting. Nu wordt het misschien meer, al wil PSV in het kader van goed werkgeverschap wel redelijk en billijk blijven. 

5 reacties

 • JOHN MULDER

  1 maand geleden
  Wat ben ik blij dat ik al jaren nog geen dubbeltje besteed aan Voetbal. Het liefst zou ik ook al de sponsoren willen boycotten omdat hun sponsoring direct vertaald wordt in hun prijs.
 • Nick Baltazar

  1 maand geleden
  Die gene hier boven ad ofzo ziet de humor natuurlijk niet
 • Anoniem

  1 maand geleden
  De Boer: Wij kunnen iedereen verslaan. Met darten misschien, maar met voetbal schat ik Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Italie en Belgie op dit EK toch hoger in. De 0 gehouden tegen Oostenrijk en nu hebben we (volgens Rene vd Geep) ineens de beste verdediging van Europa? Fred van Vliet
 • Henk De Vries

  1 maand geleden
  Een opmerking met een hele grote knipoog natuurlijk.
 • Ad van der Stel

  1 maand geleden
  Die van der Gijp en zijn consorten zijn sowieso al niet wijs dus ook niet met deze uitspraak. Ze zitten altijd te vitten op die grootverdieners maar doen voor hun eigen parochie hier lekker aan mee. Wat een hypocriete stel zeg.
 1. EK-finalist Southgate kreeg brief van Queen Elizabeth: ‘De sfeer is buitengewoon’

  EK-finalist Southgate kreeg brief van Queen Elizabeth: ‘De sfeer is buitenge­woon’

  Engeland moet zondag volgens de statistieken een klein wonder verrichten op Wembley om Italië in de EK-finale te verslaan. Ga maar na: Engeland heeft bij een groot titeltoernooi nog nooit gewonnen van de ‘Azzurri’, die juist nu al 33 wedstrijden op rij ongeslagen zijn. Toch hoeft de wereldkampioen van 1966 volgens bondscoach Gareth Southgate niet boven zichzelf uit te stijgen om voor de eerste keer de Europese titel te veroveren.