Cristiano Ronaldo verwijdert flesjes van EK-sponsor Coca-Cola tijdens persconferentie: ‘Drink water!’

videoCristiano Ronaldo drinkt (als topfitte voetbalvedette) liever water dan het veel ongezondere Coca-Cola. En dus zette hij twee flesjes van een belangrijke sponsor van het EK - die miljoenen euro’s betaalt voor zichtbaarheid - tijdens zijn persconferentie netjes uit het zicht.

53 reacties

 • J.F. Hage-Berghuis

  1 jaar geleden
  Klasse dat Ronaldo de frisdrank verwijdert. Gezondheid boven alles als voorbeeld siert hem. De voetbalbonden kan gezondheid van mensen geen bal schelen, zie ook de vele doden bij de bouw van een stadium en het WK gaat daar gewoon door. Gelukkig kan het Ronaldo wel iets schelen. Dat anderen zoals P. het vervolgens alleen om hun eigen religie te promoten deels nadoen vindt ik niet ok, je zit daar niet om je eigen geloof te promoten. Trias politica hoort ook in een persconferentie te gelden.
 • Johan van Rijn

  1 jaar geleden
  Ronaldo is een echte sportman. Hem zul je niet op zaterdagavond voor de wedstrijd volledig los zien gaan in het uitgaansleven. Hij vat het zeer serieus op en op grond daarvan verdient hij ook het succes dat hij heeft gehad.
 • glenn kenswil

  1 jaar geleden
  Misschien wel hypocriet maar kinderen zien wel hun idool zeggen dat water beter is dan coca cola.
 • manja mourits

  1 jaar geleden
  Een goede actie alleen wel hypocriet als je bedenkt dat hij reclame maakte voor Cola en daar flink aan verdiend heeft.
 • R Van den Bogaard

  1 jaar geleden
  Lekker laconiek hups opzij en dat zonder besef Nederland t beste water ter wereld heeft moet zegge tis een top speler met prima uiterlijk snap t wel vooral im deze tijden vragen we aandacht stay green bio and healthy