De Boer weg bij Oranje na mislukt EK: ‘Geen gezonde situatie voor mij’

Video & PollDe KNVB moet na het mislukte EK op zoek naar een nieuwe bondscoach. Frank de Boer vertrekt als verwacht na nog geen jaar bij Oranje. Hij werd op 23 september vorig jaar aangesteld als opvolger van Ronald Koeman, die naar FC Barcelona was vertrokken. De Boer had een contract tot en met het WK van 2022 in Qatar, maar die verbintenis is nu - anderhalf jaar vóór de mondiale titelstrijd - al verscheurd.

95 reacties

 • Selime

  1 jaar geleden
  NEC-trainer Peter Hyballa het zei: Je moet nu wat veranderen. Dat moet je je afvragen, of je dat wilt. Of je gaat verder met bitterballen eten.Nederlands voetbal kent de geheimen van ''pressievoetbal'' niet.Met het halen Louis van Gaal wederom los je het lange termijn problematiek niet mee op.Louis van Gaal is goed als Çhef de Chef baas Knvb.We hebben buitenlandse goede bondscoach nodig voor ontwikkeling en tijd is dat wij van het buitenland leren.Géén nieuwe van gaal meer!
 • Ronald Wittkamp

  1 jaar geleden
  Geen gezonde situatie voor hem ? Geen gezonde situatie voor al die voetballiefhebbers zal hij bedoelen
 • J.C. Phitphan

  1 jaar geleden
  Mooi, met middelmaat kun je geen potten breken, en wat de spelers betreft, idd, maar hij heeft ze geselecteerd, hij wilde een keeper die geen 90 minuten kan blijven staan zonder stok, hij moest spelers die op de bank zaten bij hun club, hij durft geen Depay te wisselen, dus is hij ook verantwoordelijk voor de blamage, maar dat was al duidelijk na het 4-2 verlies bij de turken, die hebben geen punt gehaald, maar rollen Oranje gewoon op, en zelfs dan gaan de oogjes niet open.
 • John Bluhmen

  1 jaar geleden
  Nu zoemt de naam Gullit samen met Ten Cate en Keizer. Gullit is van hetzelfde kaliber als de Boer. NIET DOEN!
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Neem een coach die aanvallend wil spelen en de juiste mensen opstelt. De coach moet ook niet bang zijn om de zogenaamde vedetten eruit te halen. En vooral.. laat de jongens hart tonen of stuur ze lekker terug naar hun club. 85% heeft gewoon gefaald en de coach voor het opstellen van een elftal met verdedigers en maar 2 aanvallers. Ik wil zien dat ze gras vreten.. niet dit.. bah!