Giorgio Chiellini en Jordi Alba dolden wat bij de toss voor de beslissende strafschoppenreeks bij Italië-Spanje.
Volledig scherm
PREMIUM
Giorgio Chiellini en Jordi Alba dolden wat bij de toss voor de beslissende strafschoppenreeks bij Italië-Spanje. © Reuters, EPA

Dit EK is het EK van de lach en voetballen voor twee gevulde koeken

Toeval of niet: na alle corona-ellende lijkt dit EK het toernooi van de ontspanning en de lach. Het aantal overtredingen en kaarten is het laagste in jaren. Teams stralen over het algemeen spelplezier en totale overgave uit. Het Italië van Giorgio Chiellini voorop.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.