Christian Eriksen in het duel met Eriksen.
Volledig scherm
Christian Eriksen in het duel met Eriksen. © EPA

Eriksen zeer dankbaar: ‘Ik zal niet opgeven, maar ik wil weten wat er is gebeurd’

Christian Eriksen heeft in La Gazzetta dello Sport zijn dank uitgesproken voor alle steunbetuigingen. Vanuit het ziekenhuis liet de Deense middenvelder weten dat hij zich beter voelt nadat hij in het EK-duel met Finland in elkaar zakte. ,,Ik wil weten wat er gebeurd is.”

11 reacties

 • Bert Mulder

  1 jaar geleden
  Izzan, wat is nu überhaupt je idee achter dit bericht? Had hij dood moeten gaan? Hij is toevallig een bekende voetballer. Iedereen die dit overkomt krijgt in Nederland direct hulp. Toevallig stond hier een camera op. Helaas valt niet iedereen te redden die dit overkomt, dat is nu eenmaal het leven...
 • John Van Oen

  1 jaar geleden
  Izzan, denk even goed na over je reacties. Er is zoveel aandacht, omdat miljoenen mensen dit incident hebben meegemaakt. Normaliter krijgen getuigen slachtofferhulp aangeboden, dat is in dit geval niet mogelijk. Dus iedereen is erg onder de indruk. Ik begrijp dat je het oneerlijk vindt, dat Eriksen betere hulp krijgt dan de buurvrouw. Daar heb je zeker een punt, maar dat is terug te leiden naar het feit dat voetballers miljoenenproducten zijn. Dus clubs en landen hebben afspraken met medici
 • Thomas de Roos

  1 jaar geleden
  Beste Izzan, ik begrijp dat dit u persoonlijk treft en dat dit u erg aangrijpt. Echter, een publiek persoon zal altijd meer aandacht krijgen: in voor- en tegenspoed. Zeker als de halve wereld hier live getuige van is, dan kan dat heftig zijn voor mensen. Niks mis mee toch, dat er zoveel aandacht voor is? Wees blij dat uw buurvrouw niet al die onbedoeld "goede adviezen" krijgt. Ik wens uw buurvrouw en alle dierbaren om haar heen heel veel sterkte toe!
 • A. Ben

  1 jaar geleden
  Hoezo zoveel aandacht? Alleen omdat meneer achter een bal aanholt en daar nog rijkelijk voor beloond wordt? Is hij dan beter dan al die andere onbekenden? Opeens een heel artsenteam opgetrommeld voor onderzoek. Is zijn leven meer waard dan van een onbekend iemand? Ik kan dat maar niet plaatsen. Een rare wereld. Ondanks me verhaal, wens ik deze man veel beterschap.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Gelukkig dat het goed ging, heel veel beterschap en hopelijk snel weer op het veld. Bart Hoenders