Frank de Boer (rechts) en Dwight Lodeweges.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank de Boer (rechts) en Dwight Lodeweges. © Reuters

Grim, Van Wonderen en Fraser zijn logischer als bondscoach dan Frank de Boer

Met Frank de Boer sneuvelde niet alleen de bondscoach, maar ook de manager van het midden- en kleinbedrijf Oranje. Over dat managen moet het méér gaan in Nederland. Zowel bij de opvolging van De Boer als bij topvacatures op clubniveau.

16 reacties

 • Rene Steens

  2 jaar geleden
  Waarom doet Willem van Hanegem het zelf niet. Als er iemand is die tactisch inzicht heeft is hij het wel. Bovendien is er niemand met meer uitstraling dan hij. Maar ja...dat zal de KNVB wel nooit doen. Willem werd vroeger al niet serieus genomen door de bobo's.
 • Ruthley Thode

  2 jaar geleden
  Nou Rinie Vink, Combi Fraser en Jonk lijkt mij wel wat hoor!
 • Selime

  2 jaar geleden
  Marcello Lippi italiaan ,en Pavel Nedved Hij wordt door velen beschouwd als een van de beste Tsjechische voetballers ooit. DezeTsjech is goeie bondscoach voor het Nederlands elftal.En Marcello Lippi die nu weg bij is Nationaal Chinese voetbaleftal.Ik zie serieus goede optie voor een van deze twee
 • rinie Vink

  2 jaar geleden
  Als je kijkt naar de ere divisie is er maar 1 trainer die het aan zou kunnen en dat is Henk Fraser. Als je alleen al kijk naar wat hij heeft bereikt met beperkte spelers is dat een top prestatie. Nog altijd beter dan een Henk te Cate. En wat te denken van Wim Jonk.
 • Rob Wiel

  2 jaar geleden
  Zolang we van Gaal hebben is hij de beste optie. Blaaskaak eerste klas maar nog steeds beter dan allen die overal genoemd worden. VI is een lobby gestart voor ten Cate, wat heeft hij ooit gepresteerd? We hebben veel talentvolle voetballers waarvan een goed team gesmeed kan worden. De 2 beste verdedigers uit Italië, de beste ter wereld, van Dijk een prachtig middenveld met de Jong, Gini, en Gravenberch. Voorhoede met Malen, Memphis en Gakpo.
 1. EK-finalist Southgate kreeg brief van Queen Elizabeth: ‘De sfeer is buitengewoon’

  EK-finalist Southgate kreeg brief van Queen Elizabeth: ‘De sfeer is buitenge­woon’

  Engeland moet zondag volgens de statistieken een klein wonder verrichten op Wembley om Italië in de EK-finale te verslaan. Ga maar na: Engeland heeft bij een groot titeltoernooi nog nooit gewonnen van de ‘Azzurri’, die juist nu al 33 wedstrijden op rij ongeslagen zijn. Toch hoeft de wereldkampioen van 1966 volgens bondscoach Gareth Southgate niet boven zichzelf uit te stijgen om voor de eerste keer de Europese titel te veroveren.
 1. EK Podcast | ‘Mancini heeft van Italië een vriendenploeg gemaakt’

  EK Podcast | ‘Mancini heeft van Italië een vrienden­ploeg gemaakt’

  Vanavond is het dan zover: de finale van het EK. Op Wembley treffen Italië en Engeland elkaar voor de Europese titel. Een stadion gevuld met vooral Engelsen en 1000 Italianen. In de op een na laatste EK Podcast nemen verslaggever Sjoerd Mossou en presentator Etienne Verhoeff de kracht van Italië door. De vriendenploeg die ongeslagen is sinds Mancini ermee aan de slag ging. Voor Nederland is het vanavond ook een historische avond. Bjorn Kuipers is de eerste Nederlandse scheidsrechter die een finale van een eindtoernooi mag leiden.