Frank de Boer (rechts) en Dwight Lodeweges.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank de Boer (rechts) en Dwight Lodeweges. © Reuters

Grim, Van Wonderen en Fraser zijn logischer als bondscoach dan Frank de Boer

Met Frank de Boer sneuvelde niet alleen de bondscoach, maar ook de manager van het midden- en kleinbedrijf Oranje. Over dat managen moet het méér gaan in Nederland. Zowel bij de opvolging van De Boer als bij topvacatures op clubniveau.

17 reacties

 • Rene Steens

  7 maanden geleden
  Waarom doet Willem van Hanegem het zelf niet. Als er iemand is die tactisch inzicht heeft is hij het wel. Bovendien is er niemand met meer uitstraling dan hij. Maar ja...dat zal de KNVB wel nooit doen. Willem werd vroeger al niet serieus genomen door de bobo's.
 • Ruthley Thode

  7 maanden geleden
  Nou Rinie Vink, Combi Fraser en Jonk lijkt mij wel wat hoor!
 • Selime

  7 maanden geleden
  Marcello Lippi italiaan ,en Pavel Nedved Hij wordt door velen beschouwd als een van de beste Tsjechische voetballers ooit. DezeTsjech is goeie bondscoach voor het Nederlands elftal.En Marcello Lippi die nu weg bij is Nationaal Chinese voetbaleftal.Ik zie serieus goede optie voor een van deze twee
 • rinie Vink

  7 maanden geleden
  Als je kijkt naar de ere divisie is er maar 1 trainer die het aan zou kunnen en dat is Henk Fraser. Als je alleen al kijk naar wat hij heeft bereikt met beperkte spelers is dat een top prestatie. Nog altijd beter dan een Henk te Cate. En wat te denken van Wim Jonk.
 • Rob Wiel

  7 maanden geleden
  Zolang we van Gaal hebben is hij de beste optie. Blaaskaak eerste klas maar nog steeds beter dan allen die overal genoemd worden. VI is een lobby gestart voor ten Cate, wat heeft hij ooit gepresteerd? We hebben veel talentvolle voetballers waarvan een goed team gesmeed kan worden. De 2 beste verdedigers uit Italië, de beste ter wereld, van Dijk een prachtig middenveld met de Jong, Gini, en Gravenberch. Voorhoede met Malen, Memphis en Gakpo.