Robin Gosens.
Volledig scherm
Robin Gosens. © AP

Grote ster van Duitsland Robin Gosens neemt wraak nadat Ronaldo shirt weigert te geven

Robin Gosens (26) was de grote ster van Duitsland gisteren na het duel tegen Portugal. Vanaf de linkervleugel was hij betrokken bij maar liefst vier goals. Ultieme wraak, zo blijkt nu. Vorig seizoen speelde hij met Atalanta tegen Juventus en na afloop dacht hij het shirtje van Cristiano Ronaldo te scoren. ,,Hij keek me niet eens aan en zei gewoon nee.”

15 reacties

 • J Weusten

  1 maand geleden
  Dit typeert hoe Ronaldo is, een kleinzielige menneke. Zeer goed van Duitsland voor de afstraffing van Portugal.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Tenenkrommend zeg dat Gosens wanneer hij met Duitsland wint een Hollander wordt genoemd, maar toen hij het minder deed was het een Duitser. Net als dat de Nederlandse Seedorf altijd de CL won en de Surinaamse Seedorf die penalty hoog over schoot. Zo zou ik door kunnen gaan, met jongens als Ziyech etc. On topic. Ronaldo geeft en deelt bijna alles, maar wanneer hij het een keer niet doet is het een arrogante kwal. Mensen toch... Arie Schotsborg
 • Jos Duijnstee

  1 maand geleden
  Jos Duijnstee Gelukkig hebben we Goosens Nog!
 • martin lammers

  1 maand geleden
  Fred out kan je vertellen geen enkele voetballer op deze planeet geeft zoveel als Ronaldo!!! Nee geen shirt aan een andere voetbal miljonair, maar wel aan onderzoek en behandelingen van ernstig zieke kinderen! Dus wel iets meer inlezen voor je een oordeel geeft!
 • Fred Out

  1 maand geleden
  Al mag Ronaldo groot zijn in het voetbal, maar zijn menselijke trekken heeft hij lange tijd terug verloren. Ikzelf zal nooit een shirt van zo'n patser willen hebben. Maar ja, er zijn nog mensen die hem verafgoden! Jammer! Kijk ook eens naar het gedrag buiten het voetbal, hebben, hebben, hebben!