Quincy Promes.
Volledig scherm
Quincy Promes. © Pim Ras Fotografie

Neef wil vóór EK besluit over strafvervolging in zaak-Promes

Een neef die zegt te zijn neergestoken door voetballer Quincy Promes wil dat het Openbaar Ministerie (OM) nog vóór het Europees kampioenschap een beslissing neemt over strafvervolging. ,,Mijn cliënt vreest nogal dat het OM de beslissing over het EK heen wil trekken. Als de aanklager daar inderdaad op uit is, spannen we een procedure aan”, zegt zijn advocaat Yehudi Moszkowicz in De Telegraaf.

6 reacties

 • toon smekens

  1 week geleden
  Het deugt geen van allen. steken is zitten....altijd geweest en snitzen is pak slaag. gaat ook nog komen.
 • bjorn Roos

  1 week geleden
  vooral gaan praten voor een uitspraak
 • Ralph van Baal

  1 week geleden
  @Marcus. Wat het slachtoffer voor een werk doet is alleen van belang als het een reden is voor Promes om te steken. Ik vind het redelijk lasterlijk om dit soort insinuaties te doen. Die bovendien totaal niet relevant voor de uitkomst van zaak zijn. Het is in tegenstelling tot je bericht ook niet toegestaan voor een profvoetballer om een drugs crimineel neer te steken op een familie feest.
 • Marcus Collins

  1 week geleden
  Leuk interview. De neef lijkt me echt een schat. Hij wist ook zo goed de weg te vinden naar de budget advocaat Yehudi Moszkowicz. De uitbater van een klusbedrijf die lachend honderden Euro's per uur op tafel legt plus onkosten voor een advocaat. Wat voor klussen doet de neef? Tassen uit een container halen? En wie is de neef om de rechtbank te dwingen voor vrijdag de zaak te behandelen? Het is de Bijlmer drugdealer niet.
 • martin lammers

  1 week geleden
  De Boer stapelt fout op fout,was een goede voetballer, maar als trainer volledig ongeschikt. Hij mist het aspect van verbinden van mensen een groepsproces opbouwen. Elke andere trainer had de keeper na zijn corona quarantaine gewoon meegenomen en had Promes thuis gelaten,omdat dit ruis veroorzaakt in het groepsproces.
 1. Met dolle vreugde op de tribune toont koning Willem-Alexander zich weer een echte sportfan

  Met dolle vreugde op de tribune toont koning Wil­lem-Alexan­der zich weer een echte sportfan

  Koning Willem-Alexander toonde zich gisteravond op de tribune bij het EK voetbal weer een echte sportfan. Toen Denzel Dumfries in de 85ste minuut Nederland weer voorbij Oekraïne kopte, ging de 54-jarige vorst uit zijn dak met een haast kinderlijk blij vreugdedansje. Met gebalde vuisten vierde hij het doelpunt dat Nederland de eerste drie punten op het EK opleverde. Het is zeker niet voor het eerst dat de koning uit zijn dak gaat langs de zijlijn bij sportevenementen: een overzicht.