Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © Pim Ras Fotografie

Scenario’s voor achtste finales: zo ontloopt Oranje tegenstander uit poule des doods

Het wordt een spannende dag voor het Nederlands elftal. Wie wordt de tegenstander van Oranje in de achtste finales in Boedapest? Dat weten we vanavond rond 22.50 uur. Dan zijn alle beslissingen in de groepsfase gevallen.  

14 reacties

 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Als je denkt dat je zo goed bent, dan maakt het niet uit wanneer je ze tegenkomt. Ik zie Nederland de finale niet halen ;)
 • D.P. Schreuders

  1 jaar geleden
  Als je Europees kampioen wil worden moet je ze allemaal verslaan en niet zeuren over dit of die.
 • martin lammers

  1 jaar geleden
  Toch de laatste wedstrijd Nederland is lang niet zo goed als iedereen denk! Ze hadden gewoon geluk met de loting in een poule met louter zwakkere landen.
 • Patricia van Bergen

  1 jaar geleden
  Denemarken met eenmaal winst in de groep tegen Wales in de achtstefinales Oranje met 3 maal winst mss tegen Portugal. Best apart.
 • jolanda roks

  1 jaar geleden
  Frans Hofstede . De UEFA en FIFA. is geteisem . Ze bepalen veels te veel .Bavaria meisjes laten arresteren ,waar halen ze het lef vandaan , de verkeersregels naar hun hand laten zetten ,eigen zakken vullen,bemoeien met politiek ( verbod op de regenboogkleuren omdat landen zelf geen politieke uitingen mogen geven ) De kampioen van bv Luxemburg 20 rondes laten spelen voor het hoofdtoernooi terwijl van sommige landen er 4 mee mogen doen , de kloof word groter en groter . Etc etc .