Nederland NED
3
EINDE
0
Georgië GEO
 • 10' Goal Memphis Depay
 • 55' Goal Wout Weghorst
 • 76' Goal Ryan Gravenberch

Uitzinnige Weghorst dankbare bliksemafleider voor Oranje bij matige repetitie tegen Georgië

SamenvattingWout Weghorst uit Borne was vanavond in de Grolsch Veste in Enschede de dankbare bliksemafleider. Bij de generale repetitie voor het EK zorgde vooral zijn doelpunt voor wat opwinding, maar wat overbleef was een matige repetitie tegen Georgië: 3-0.

9 reacties

 • Jac Verheij

  5 maanden geleden
  Met Frank de Boer die als een gelouterde trainer loopt te acteren,En probeert het voetballen weer opnieuw uit te vinden, begrijpen de spelers er niets meer van. Een vijf mans verdediging tegen dwerg voetbal landen,Is zo als Kees Kist zegt het verkrachten van het Nederlandse voetbal, Waar de spelers in op geleid zijn.
 • Rick van Wijk

  5 maanden geleden
  Laten we even niet vergeten dat dit Georgië was, hè, tegen Spanje of Portugal hebben ze géén schijn van kans en het is leuk dat Woutje eindelijk scoort máár ga nou niet doen of je Europees kampioen bent na één doelpuntje, kom op, hè. Het mankeerde er nog net aan dat hij met zo,n achterlijk juigcape ging lopen.
 • Fam. Noorbeek

  5 maanden geleden
  Is het de kunst om het artikel zo negatief mogelijk te schrijven? Wat een zuurpruim ben je Sjoerd, ga eens lekker stappen.
 • rob spaans

  5 maanden geleden
  Dramatisch voetbal voor overmatig veel betaalde voetballer. 3 knaken voetbal leveren tegen een b club Tranen schieten je in de ogen van schaamte. Voetbalclub tedo zou het beter doen.
 • Haakenhout

  5 maanden geleden
  Schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen dit systeem moet in de prullenbak veel te druk achterin er vallen te veel gaten schoten van een afstand zie je veels te weinig leren ze dat niet op de training die jongens voetballen in een keurslijf geen plezier en enthousiast Frank zelf lacht nooit zelfs niet om een doelpunt van Oranje, advies gewoon aanvallend voetballen zoals Oranje altijd tracht te spelen aanvallen is de beste verdediging maar een verdediger als trainer zal dat niet gauw gebeuren