Vertrek van Frank de Boer kwestie van tijd na evaluatie in Zeist

PodcastOp de KNVB Campus in Zeist is de bondsdirectie vanmiddag begonnen aan de evaluatie van het mislukte EK van Oranje. De conclusie zal later vandaag volgen: het vertrek van Frank de Boer is aanstaande. Nog vandaag wordt die knoop doorgehakt.

170 reacties

 • Adriaans

  3 maanden geleden
  Als mijn personeel zou zouden werken. Als die lui op het veld. Dan hadden ze al bij de eerste wedstrijd zijn ontslag. Gewoon sneller vervangen . Je kan beter gemotiveerde B spelers hebben dan ongemotiveerde a spelers.
 • Ron de Heer

  3 maanden geleden
  Gullit met Ten Cate ...
 • Ria Van Driel

  3 maanden geleden
  Klasse van Frank de Boer om zelf aan te geven om te stoppen. Wat terecht is. Niet wachten op zijn ontslag. Geen zakken vullen!! Er zijn er meer die daarvan kunnen leren!
 • Johan Peer

  3 maanden geleden
  ik ben geen de Boer fan maar kijk ook eens naar dat zooitje overbetaalde niet willende (op een enkeling na) voetballers, daar kan namelijk niemand iets mee !!!
 • R. Rijsdijk

  3 maanden geleden
  De Boer met zijn eigenwijze 5-3-2 systeem, alleen maar dit systeem gebruikt om een plekje voor zijn vriendje Blind te creëren, aangezien zelfs de Boer wist dat een 4-3-3 systeem met Blind als linksback met diens gebrek aan snelheid niet kon. Leuk zo'n maestro pass-master Blind, echter verdedigend werd hij aan alle kanten voorbij gerend, bij de 1e goal van de Tsjechen loopt hij weg van de doelpuntenmaker en bij de 2e goal is hij te traag en durft/kan geen sliding als laatste redmiddel te maken.