Wout Weghorst bedankt het publiek in Enschede.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout Weghorst bedankt het publiek in Enschede. © Pim Ras Fotografie

'Wappie' Weghorst lijkt weggelopen uit stripboek, maar is bepaald geen aaibaar type

VideoVoor een voetballer met een lage aaibaarheidsfactor is Wout Weghorst ongekend populair. Onder Frank de Boer is hij plots basisspeler en het Oranje-publiek omarmt hem als een verlosser. Hoe komt dat? 

9 reacties

 • Ruben Castro

  2 maanden geleden
  Andersdenkenden een wappie noemen laat alleen maar zien hoe onzeker de staat is. Ent lekker jezelf in als je dat wil en zwijg over een ander zijn keuzes, gatverdamme.
 • M Waar

  2 maanden geleden
  Als ik me ergens aan stoor is het wel "wappie", een denigrerend woord voor iemand met een andere mening. Laat Wout maar ballen, hij presteert het om te scoren in de zwaarste competitie van Europa. Hugo Borst noemt hem "de val waar de Boer intrapt", ik heb het volst vertrouwen in hem en bij Hugo Borst is iedereen slecht behalve hijzelf.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Yuri Leungen, ik erger me kapot aan de media die iemand met een mening in het hokje plaatst zoals wappie, stop daar een mee zij zijn ook gewoon mensen ,altijd maar mee willen doen door op te vallen ,toont van geen klasse.
 • jan van otten

  2 maanden geleden
  Wat klinkt dat weer lekker negatief "wappie " laat een ieder zijn eigen keuze maken. Verder een fijne speler om naar te kijken, een harde werker, niet zo'n mooi boy figuur.
 • Dijkstra

  2 maanden geleden
  Hoe het verhaal ook gebracht wordt, feit is dat dit vaccin geen vaccin is maar gentherapie die in een experimentele fase zit. Over de langetermijneffecten is niks bekend. Je moet wel gek zijn als je hieraan meedoet. Weghorst heeft groot gelijk. Ook Sjoerd - aardige gozer - is gehersenspoeld en heeft zijn journalistieke skills niet toegepast op dit medisch experiment. Journalisten zouden veel kritischer moeten zijn.