Wijnaldum draagt in Boedapest band met tekst ‘OneLove’

VIDEOGeorginio Wijnaldum draagt zondag in de achtste finale van het Europees kampioenschap in Boedapest een aanvoerdersband met daarop de tekst ‘OneLove’. Dat hebben de spelers van Oranje afgesproken.

2 reacties

 • Mark Noordam

  1 maand geleden
  Om niet te spelen vind ik te ver gaan. Maar je mag best een minuutje later beginnen en een warming up maken in een regenboog trainingspak of elkaar tongzoenen voor de camera. Maak er iets van dat in alle kranten komt!!!! Alleen deze band is niet voldoende
 • P. Papadopoulos

  1 maand geleden
  Geachte heer Wijnaldum, wilt u aub ophouden met dit zogenaamde 'kijk mij 's opkomen voor de homogemeenschap' statement. Wat u zou moeten doen is weigeren te spelen in een land die een aantal dagen geleden een wet heeft aangenomen waar je nekharen overeind van gaan staan, bij mij althans wel! Ik maak uit uw slappe statement op dat het u niets interesseert en dat verwondert mij dan weer niet. Het zoveelste moment in uw prille leven waarin u door het ijs zakt wat mij betreft.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. EK-finalekoorts in Nederland: Melvin en Donatella klaar voor Engeland-Italë: ‘Keep calm and carry on’
  PREMIUM
  EK Voetbal

  EK-fina­lekoorts in Nederland: Melvin en Donatella klaar voor Engeland-Italë: ‘Keep calm and carry on’

  De een komt uit Engeland, de ander uit Italië: Melvin Chambers uit Den Ham en Donatella Simonetti uit Enschede. Beiden zitten zondagavond voor de tv. Voor Chambers is het de tweede keer dat hij zijn land in de finale ziet. De vorige keer, in 1966, ontkwam hij ternauwernood aan een rondvliegend mes. „Mijn motto is niet voor niets: ‘Keep calm and carry on’.”