Marino Pusic (rechts).
Volledig scherm
Marino Pusic (rechts). © Pim Ras Fotografie

Arne Slot over incident voor rust: ‘Pusic zei dat hij de boel wilde sussen, maar hij is een emotionele man’

VideoVoor trainer Arne Slot voelde het gelijkspel van Feyenoord in het thuisduel met Slavia Praag (3-3) van de kwartfinale in de Conference League als een nederlaag. “Dat heeft te maken met onze goede eerste helft”, zei hij. ,,En met die 3-3 in de 95e minuut natuurlijk. Dat doelpunt gaf ons een groot gevoel van teleurstelling.”

27 reacties

 • andre kaaij

  4 maanden geleden
  M Vermeij. Spartak.. ?? Zeg dan niks, als je niet eens weet wie de tegenstander was!
 • gert meijboom

  4 maanden geleden
  Al die voetballers, trainers die moeten voorbeeld nemen aan rugby. Kijk naar die 6-nations cup, hoe dat met grof geweld tekeer gaat, tackelen, vechten om de bal. Er is geen speler, noch coach die ook maar 1 onvertogen woord tegen de scheidsrechter zegt. Zijn beslissingen via headset voor iedereen hoorbaar, per direct video-ref. Daar gedragen kerels zich als mannen en hier voetballers en trainers als watjes en ouwe wijven. Zo'n scheids moet gewoon zeggen wie tegen mij praat krijgt geel, klaar.
 • B Dries

  4 maanden geleden
  ach nu was het Pusic. nou en. bij 020. lopen de spelers te zeiken tegen de scheids en tijd te rekken en maar liggen op de grond en jammeren toevallig ook tegen Feyenoord allemaal vergeten zeker
 • Rien de Vries

  4 maanden geleden
  Nederland - Duitsland vriendschappelijk wel VAR en hier niet hoe wil je genaaid worden
 • M. Vermeij

  4 maanden geleden
  Ja op de foto ziet het er echt uit als sussen zijn ogen puilen bijna uit zijn hoofd lijkt wel of hij doorgesnoven is en idd ik denk dat de trainer Slot de druk gewoon niet aan kan ook hij stond als een malle te schreeuwen en gebaren te maken en dat gezeur weer over een buitenspelgoal weet het niet zeker hoor maar spartak verdiende de 2e helft een pingel overduidelijk
 1. Franse minister legt schuld van chaos rond finale bij Liverpool-fans: ‘Grootschalige fraude’

  Franse minister legt schuld van chaos rond finale bij Liverpool-fans: ‘Grootscha­li­ge fraude’

  Bij de finale van de Champions League afgelopen zaterdag in Parijs tussen Liverpool en Real Madrid was sprake van grootschalige fraude met tickets. Daardoor verloren de autoriteiten voorafgaand aan het duel de controle over de veiligheid rond het stadion en moest de wedstrijd met ruim een half uur worden uitgesteld. Dat is de conclusie van de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Darmanin.