Volledig scherm
Marco Reus © Getty Images

Dortmund zonder aanvoerder Reus naar Milaan

Borussia Dortmund mist morgen Marco Reus in het derde groepsduel uit de Champions League met Internazionale. De aanvoerder is niet meegevlogen naar Italië omdat hij nog steeds niet volledig hersteld is van de griep.

Dat weerhield hem er zaterdag niet van als invaller de competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach te beslissen. Dankzij een doelpunt van Reus won Dortmund met 1-0.

Een woordvoerder verklaarde dat Reus niet fit genoeg is om drie duels in een week te spelen. Jadon Sancho zit wel weer bij de selectie. Nadat de 19-jarige aanvaller na een interland met het Engelse nationale elftal te laat was teruggekeerd in Dortmund werd hij door de club voor een duel aan de kant gehouden. Ook moest hij een boete van naar verluidt 100.000 euro betalen.

Borussia Dortmund leidt in groep F met vier punten, net zo veel als FC Barcelona. Inter haalde tot nu toe één punt.

  1. De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    Nu het Nederlands elftal zich voor het eerst in zes jaar eens heeft geplaatst voor een eindtoernooi kan het grote aftellen beginnen. Maar hoe ziet het traject naar de openingswedstrijd van het EK, op 12 juni 2020 in Rome, er eigenlijk uit? Wanneer speelt Oranje? Welke landen zijn al zeker van Euro2020. Wie komen er in het voorjaar uit de play-offs? En wanneer is de loting eigenlijk? Veel vragen en álle antwoorden.