Hard oordeel over Donny van de Beek: ‘Hij is ongebruikt, ongevraagd en ongewenst’

Slecht 45 minuten kreeg Donny van de Beek gisteravond de kans om zich te laten gelden namens Manchester United in de uitwedstrijd tegen Young Boys. Na de rode kaart van Aaron Wan-Bissaka werd de Nederlander halverwege gewisseld voor Raphaël Varane. In de Engelse media wordt gesteld dat Van de Beek zijn kans wederom niet heeft gegrepen, al klinkt er ook steun.

48 reacties

 • Ab Boutkan

  1 jaar geleden
  Geweldige speler kom maar terug naar Nederland dat is beter en kom je weer aan spelen toe!
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Ongewenst ? Ze hebben toch met hun volle verstand die knul een miljoenencontract gegeven ? En Ajax hebben ze toch ook een vorstelijke transfersom betaald ? Als je hem dan niet op de juiste manier gebruikt is dat toch niet zijn schuld Manchester United is al sinds het pensioen van Ferguson een kwakkelclub waar het geld met emmers tegelijk over de balk gesmeten wordt , allemaal Donnie zijn schuld zeker
 • Jan-Willem Kamphuis

  1 jaar geleden
  ja, dat gebeurd helaas veel te veel, allen het geld is het niet, probeer maar je carriere bij ajax weer op te pakken, leuk spel, plezier, goed voetbal. daar pas je in, kijk naar klaasen, precies hetzelfde niet altijd meer willen ;)
 • rita Ruijs

  1 jaar geleden
  Te vroeg naar Engeland, concurrentie is hem fataal. Kom maar terug naar Nederland
 • Sjeis Jansen

  1 jaar geleden
  Goede speler. Verkeerde club.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”