Volledig scherm
Frank Lampard met zijn Braziliaanse vleugelaanvaller Willian na de wedstrijd tegen Lille gisteravond op Stamford Bridge. © Getty Images

Lampard wil in januari extra aanvaller naar Chelsea halen

VideoChelsea wil in januari in elk geval een aanvaller kopen. Dat zei coach Frank Lampard, nadat de Londense club zich met een relatief jonge selectie had geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Chelsea mag de transfermarkt volgende maand weer op, nu een straf van de UEFA is opgeheven.

,,Uiteraard kijken we naar alle posities, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat we vooral in de aanval versterking kunnen gebruiken”, zei Lampard. ,,De afgelopen zomer is Eden Hazard vertrokken naar Real Madrid en voor hem is niemand in de plaats gekomen. Hij was onze gevaarlijkste speler.”

Chelsea plaatste zich met een 2-1 overwinning op Lille samen met Valencia voor de volgende fase van het toernooi. Valencia schakelde Ajax uit door met 0-1 te winnen in de Johan Cruijff Arena. 

In de Premier League staat Chelsea na zestien speelrondes op een vierde plaats, maar het gat op koploper Liverpool is al zeventien punten. Afgelopen zaterdag verloor Chelsea nog met 3-1 op bezoek bij Everton. 

Bekijk hier de samenvatting van Chelsea - Lille