Politie moet ingrijpen bij vechtpartij in spelerstunnel na Atlético - Manchester City: ‘Dit was walgelijk’

Met videoHet duel tussen Atlético Madrid en Manchester City (0-0) was het laatste kwartier eigenlijk één groot opstootje, maar ook in de spelerstunnel van het Wanda Metropolitano was het daarna nog zeer onrustig. Vooral Stefan Savic en Jack Grealish hadden het met elkaar aan de stok. 

75 reacties

 • Stian Limaheluw

  2 maanden geleden
  VillarReal gaat boven zichzelf uitstijgen. Wie Bayern München heeft uitgeschakeld verdient een plek op de hoogste podium.. Dit wordt een historische jaar voor VillarReal. Het is ze van harte gegund
 • Jaap Spruitenburg

  2 maanden geleden
  Hier zie je precies het verschil van een topcoach en een man die deze stap door zijn eigen blinde vlek niet gaat maken. Simeone wil het gewoon niet zien en geen verantwoording nemen en Guardiola gaat er boven staan en gunt het simpelweg geen woord waardig.
 • anita de bruin

  2 maanden geleden
  Prima resultaat A Madrid kreeg een koekje van eigen deeg
 • H.T. S

  2 maanden geleden
  En dit noemen ze dan sport.... HT Swier
 • nunki van Rottum

  2 maanden geleden
  @Peter Kleine: Klopt helemaal. Vroeger werd er echt smerig gevoetbald, maar er stond hooguit een camera in het stadion. Tegenwoordig barst het van de camera's en dan wordt een klein opstootje al snel een halve veldslag door alle verschillende camerabeelden. Als je echt smerig voetbal en ophef wilt zien, moet je naar de diverse Zuid Amerikaanse competities kijken. Wat daar soms gebeurt, is vele malen erger dan wat er gisteren gebeurd is.
 1. Orkun Kökçü kijkt stilletjes toe hoe ploeggenoten feestvieren: ‘Voelde alsof ik ze in de steek liet’
  Met video

  Orkun Kökçü kijkt stilletjes toe hoe ploeggeno­ten feestvie­ren: ‘Voelde alsof ik ze in de steek liet’

  Veel vreugde bij de spelers van Feyenoord donderdagavond, alleen Orkun Kökçü stond er met een dubbel gevoel bij. Door een fout van de Turkse middenvelder maakte Slavia Praag de 1-1. Gelukkig liep het voor Kökçü uiteindelijk met een sisser af en won Feyenoord de partij, al nam hij het zichzelf erg kwalijk. ,,Omdat de belangen zo groot waren, zat ik er langer mee in mijn hoofd dan moest.”