Real Madrid-voorzitter Florentino Perez.
Volledig scherm
Real Madrid-voorzitter Florentino Perez. © Andreas Gebert/dpa

Real Madrid geeft niet op: ‘Clubs kunnen niet uit Super League stappen’

Volgens voorzitter Florentino Perez van Real Madrid is het nog lang niet gedaan met de Super League. Op de Spaanse radio zei hij dat clubs er niet zomaar uit kunnen stappen. ,,Er zijn contracten getekend en daar moet men zich aan houden.”

41 reacties

 • Ben Vienerius

  3 weken geleden
  Als een gedeelte van de inkomsten weghaald bij de kleinere clubs, kun je het betaald voetbal in Nederland vergeten. Geen keuken divisie en eredivisie meer. 16 clubs in Europa delen de verdiensten en vliegt er een uit, dan mag die bij de afvallers aansluiten. Leve het kapitaal, dat juist deze clubs met hun dure aankopen in een diepe schuldenlast gezet hebben.
 • Klaas Kroese

  3 weken geleden
  Prik om mij alle ballen maar lek, en maak ze van beton, wordt het misschien echt nog een leuk, zie Slatan Ibrohomowietch, gokbedrijf winst 300 miljoen per jaar plus salaris , ben je dan een voet baller nee een geld wolf, geld is de wortel van alle kwaad, Sport verkrachters,
 • Ben van Brunschot

  3 weken geleden
  Al die zogenoemde topclubs kunnen me gestolen worden, laat ze maar lekker in hun eigen competitie gaan spelen voor het publiek in Azië. Dan kan de rest van Europa gewoon weer door met echte competities voor de echte supporters
 • Rob Alem

  3 weken geleden
  De clubs hebben zichzelf in de problemen gebracht met die absurd hoge transferbedragen en nu gaan ze klagen dat ze er financieel slecht voor staan.
 • J.H. Heijnen

  3 weken geleden
  De "groten" zijn bang om te verliezen van de kleinere clubs. En dat ze nou zitten zeiken over te korten in hun budget dat hebben ze allemaal zelf veroorzaakt met die idiote bedragen voor spelers. Dat ze daardoor te weinig geld over zouden houden was nooit een probleem. Door deze clubs is het voetbal al jaren geleden naar de kloten gegaan. Die clubs mochten schulden maken waar niemand zich druk om maakte. Daardoor konden een heleboel landen niet meer mee komen. Ze zouden moeten worden bestraft.
 1. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’

 2. Michael de Leeuw: 'De druk ligt bij ons in de play offs'
  Play

  Michael de Leeuw: 'De druk ligt bij ons in de play offs'