2017: Neymar zet Barça op 5-1 tegen PSG, dat ook de 6-1 nog om de oren krijgt en eruit vliegt. De Braziliaan speelt nu voor de Franse club, had tegen zijn oude ploeg kunnen spelen, maar is geblesseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
2017: Neymar zet Barça op 5-1 tegen PSG, dat ook de 6-1 nog om de oren krijgt en eruit vliegt. De Braziliaan speelt nu voor de Franse club, had tegen zijn oude ploeg kunnen spelen, maar is geblesseerd. © Getty Images

Revanche, rancune, wraak en geflirt met Messi: alles aanwezig voor spetterende knockout-ronde in CL

VideoDe Champions League ontwaakt vandaag uit zijn winterslaap. Net als vorig seizoen gaat het miljoenenbal toewerken naar de finale in rondes zonder publiek. Maar als teams met evenveel lef en plezier spelen, zit de kijker tóch goed. Wellicht vanavond al bij Barcelona - PSG en Leipzig - Liverpool.

 1. Immunoloog Rijkers ziet CL-duels met afgrijzen aan: ‘Voetbal boven gezond verstand verheven’

  Immunoloog Rijkers ziet CL-duels met afgrijzen aan: ‘Voetbal boven gezond verstand verheven’

  RB Leipzig-Liverpool wordt vanavond in de Hongaarse hoofdstad Boedapest gespeeld. Het Champions League-duel kan niet in Duitsland plaatsvinden, omdat Engelse teams door coronarestricties niet welkom zijn in Duitsland. En ook Spanje laat geen Engelsen toe vanwege de situatie met betrekking tot Covid-19. Daardoor is Boedapest volgende week ook de locatie voor Borussia Mönchengladbach-Manchester City en wordt Atlético Madrid-Chelsea in de Roemeense hoofdstad Boekarest gespeeld. Immunoloog Ger Rijkers ziet het met afgrijzen gebeuren.
 1. Inval bij FC Barcelona: 'Kopstukken van de club zijn gearresteerd'
  Play

  Inval bij FC Barcelona: 'Kopstukken van de club zijn gearres­teerd'

 2. Seedorf krijgt steun van Melchiot: 'We hebben lang genoeg gewacht'
  Play

  Seedorf krijgt steun van Melchiot: 'We hebben lang genoeg gewacht'