Uros Spajic in de achtervolging bij CSKA-aanvaller Chidera Ejuke.
Volledig scherm
Uros Spajic in de achtervolging bij CSKA-aanvaller Chidera Ejuke. © Pim Ras Fototgrafie

Spajic terug voor duel Feyenoord in Moskou, Malacia blijft thuis

Europa LeagueDick Advocaat heeft Uros Spajic terug bij de selectie voor de uitwedstrijd donderdag in de Europa League tegen CSKA Moskou. De Servische verdediger heeft na de interlandperiode twee negatieve coronatesten afgelegd en kan dus mee naar Moskou. Tyrell Malacia haalt de ontmoeting in de Russische hoofdstad, waar donderdag sneeuwval wordt voorspeld, niet. De linksback blijft achter in Nederland.

 1. Ten Hag: ‘Als we nu laatste 16 niet halen, is er geen man overboord’

  Ten Hag: ‘Als we nu laatste 16 niet halen, is er geen man overboord’

  De suggestie van directeur Marc Overmars om bij Ajax een ‘tussenjaar’ in te bouwen, doet volgens trainer Erik ten Hag niets af aan de ambities van zijn team in aanloop naar de beslissende Champions League-kraker tegen Atalanta Bergamo morgen. ,,Ik, wij als team, zijn overtuigd dat we bij de laatste zestien van Europa moeten zitten. Daar horen we ook. Maar er is geen man overboord als we het onverhoopt níet halen. ”
 2. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'

 2. Waterpolosters kwalificeren zich voor de Olympische Spelen in bloedstollend duel
  Play

  Waterpolo­sters kwalifice­ren zich voor de Olympische Spelen in bloedstol­lend duel