Marco van Ginkel.
Volledig scherm
Marco van Ginkel. © AP

Van Ginkel tevreden met optreden van PSV: ‘We moesten scherp zijn en waren dat ook’

Marco van Ginkel zorgde er met zijn 0-2 voor dat de wedstrijd definitief was gespeeld. PSV kwam woensdagavond geen moment in de problemen tegen Galatasaray en plaatste zich ogenschijnlijk zonder veel moeite voor de derde voorronde van de Champions League. ,,Alleen dat Olivier Boscagli er volgende wedstrijd niet bij is, is zuur.”

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Teruggekeerde Griezmann uitgefloten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

  Terugge­keer­de Griezmann uitgeflo­ten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

  Antoine Griezmann is na twee jaar terug bij Atlético Madrid, maar de Fransman merkte bij zijn eerste optreden voor eigen publiek dat hij niet meer zo populair is als voorheen. De 30-jarige aanvaller werd door een flink deel van het publiek uitgefloten toen hij in de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto (0-0) na bijna een uur mocht invallen. Supporters van Atlético nemen het Griezmann nog steeds kwalijk dat hij hun club in 2019 verruilde voor FC Barcelona.