Georginio Wijnaldum schitterde op 7 mei 2019 met twee goals als invaller tegen FC Barcelona (4-0) op een kolkend Anfield. Kan hij het vanavond ook in een leeg stadion tegen Real Madrid?
Volledig scherm
PREMIUM
Georginio Wijnaldum schitterde op 7 mei 2019 met twee goals als invaller tegen FC Barcelona (4-0) op een kolkend Anfield. Kan hij het vanavond ook in een leeg stadion tegen Real Madrid? © EPA

Wijnaldum pareert kritiek met glansoptreden, Real Madrid is gewaarschuwd

Meeste speelminutenGeorginio Wijnaldum (30) kent het klappen van de zweep inmiddels wel. Eens in de zoveel tijd komt hij onder vuur te liggen. En vaak pareert hij de kritiek vervolgens met een glansoptreden in een topwedstrijd. Real Madrid is vanavond (21.00 uur) gewaarschuwd.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Hamilton rekent dankzij strategische zet af met Verstappen
  Play

  Samenvat­ting | Hamilton rekent dankzij strategi­sche zet af met Verstappen

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'